Ανακαλύψτε την αριστεία με τον καφέ Shyira Grade AA, ένα διαμάντι ανάμεσα στους ρουαντέζικους καφέδες. Καλλιεργημένος με φροντίδα στα καταπράσινα βουνά του Ρουάντα, αυτός ο καφές προσφέρει εξαιρετική καθαρότητα και ασύγκριτη λεπτότητα.
Ο καφές Shyira μαγεύει τις γεύσεις με το κομψό και πολύπλοκο προφίλ γεύσης του. Απαλές νότες από φρούτα με κουκούτσι, λουλούδια και μέλι συνδυάζονται αρμονικά για να προσφέρουν μια εξαιρετική καφεϊνική εμπειρία σε κάθε γουλιά.
***
Ο βαθμός AA είναι το σημάδι ενός καφέ εξαιρετικής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μια κούπα σπάνιας λεπτότητας και αξιοσημείωτης έντασης. Οι κόκκοι που επιλέγονται για αυτόν τον βαθμό είναι από τους καλύτερους της συγκομιδής τους, διασφαλίζοντας μια αξέχαστη καφεϊνική εμπειρία.
Είδος: Αραβικά
Υψόμετρο: 1850 μ έως 2000 μ
Αρώματα: Μαύρο τσάι, λεμόνι και λάιμ, ροδάκινο
Περιοχή: Νυαμπίχου
Η χαμομήλι, ως αποξηραμένο λουλούδι, προσφέρεται όλες τις εποχές ως ζεστό ή κρύο ρόφημα χωρίς καφεΐνη. Το πρόσωπο μπορεί επίσης να περιποιηθεί με τον ζεστό ατμό ενός μπάνιου χαμομηλιού. Προσφέρουμε εδώ χαμομήλι πολύ υψηλής ποιότητας.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά
Η Σουμάτρα είναι ένα νησί στη δυτική Ινδονησία που βρίσκεται στον ισημερινό.
Η λίμνη Τόμπα, στο βόρειο τμήμα του νησιού, βρίσκεται ανάμεσα στην ισχυρή οροσειρά Μπουκίτ Μπαρίσαν, όπου αρκετοί ηφαίστειοι εμπλουτίζουν το έδαφος και συμβάλλουν στις καταπράσινες ζούγκλες και στις αρωματικές ποιότητες των φυτειών αραβικής καφέ.
Το χωριό Σιπάνγκαν Μπολόν φιλοξενεί περισσότερους από 500 αγρότες μέλη της συνεταιριστικής οργάνωσης Koperasi Kopi Toba. Μέσα σε αυτήν την οργάνωση, οι αγρότες χρησιμοποιούν πολλές γεωργικές τεχνικές, όπως η βελτίωση της σποράς και της φύτευσης, καθώς και συνεχώς ανανεούμενες περιβαλλοντικές πρακτικές.
ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 1,100 – 1,280 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας
Από μούρα αρωνίας με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ένα έντονα πικάντικο τζίντζερ, γλυκές νότες από μάραθο, γλυκάνισο, φρέσκια λεβάντα και αναζωογονητική μέντα, υπογραμμισμένες από μια πινελιά φασκόμηλου. Απαλά πέταλα τριανταφυλλιάς και ολόκληρος γλυκάνισος προσφέρουν την τελική πινελιά.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά
Η Περιφερειακή Μικτή Συνεταιριστική Ένωση Βιοκαλλιεργητών της Σιέρα Λτδ, κοινώς γνωστή ως RAOS, βρίσκεται στην πόλη Μάρκαλα Λα Πας, στη δυτική Ονδούρα.
Στη δεκαετία του '90, ο πληθυσμός αυτού του κράτους είχε επιδείξει, με τη στήριξη τοπικών θεσμών, μια εξαιρετική ενέργεια προκειμένου να μετατρέψει τις φάρμες τους σε βιολογικές παραγωγές. Το 1996, 19 εξειδικευμένοι αγρότες συγκέντρωσαν τις γνώσεις τους για να κατανοήσουν τη φύση των φυτειών καθώς και τη βιολογική σύνθεση των εδαφών της παραγωγής. Η RAOS είναι ο πρώτος συνεταιρισμός στην Ονδούρα που εξάγει βιολογικό καφέ.
ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 1,200 – 1,650 μ.α.λ.
Ο θάμνος rooibos είναι ένας θάμνος που φυτρώνει αποκλειστικά στη Νότια Αφρική. Γνωρίζουμε ότι πριν από περισσότερα από 300 χρόνια, οι αυτόχθονες πληθυσμοί των βουνών βόρεια της πόλης του Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική, μάζευαν τα αεροφόρα μέρη του άγριου rooibos και τα ζύμωναν για να φτιάξουν μια έγχυση με κόκκινη απόχρωση και γλυκιά, φρουτώδη γεύση. Αυτό το ρόφημα χωρίς καφεΐνη θεωρείται σήμερα το εθνικό ρόφημα της Νότιας Αφρικής.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΧΥΣΗΣ: 8 έως 10 λεπτά